فصلنامه رهیافت های سیاسی و بین المللی، فعالیت خود را به عنوان یک نشریه دانشگاهی با هدف تخصص گرایی و علمی شدن در جهت دستیابی به رهیافتی ایرانی - اسلامی در حوزه شناخت و اندیشه در رشته علوم سیاسی و روابط بین الملل، در زمستان  سال 1379 آغاز کرده و در همین راستا، براساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور) مورخ 25/3/1388، به درجه علمی – پژوهشی نائل گردیده است(از شماره 15پاییز  1387 تا به امروز).

درباره فصلنامه رهیافت های سیاسی و بین المللی

- کشور محل چاپ : ایران                                            - ناشر: انتشارات دانشگاه شهید بهشتی

- شروع انتشار: زمستان 1379                                      - فرمت:  الکترونیکی

- شاپا: 1735-739X                                                - نوبت‌های چاپ: فصلنامه

-دسترسی قبلی: بلی                                                 - زبان مجله: فارسی (چکیده انگلیسی)

-حوزه  تخصصی: علوم سیاسی و روابط بین الملل              - دسترسی رایگان و آزاد به مقالات: بلی

-نمایه شده:  بلی                                                   -نوع  داوری: داوری بسته  و حداقل 2 داور

-زمان بررسی اولیه: حداکثر 10 روز                         -زمان داوری:  حداقل 9 هفته

-ایمیل مجله: rahyaft.siasi@yahoo.com

*این نشریه تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPEمی باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.

**  بابت داوری اولیه مقالات  100,000 تومان و بابت پذیرش مقاله، 300,000 تومان از نویسندگان محترم دریافت می‌گردد.